Post by buyconstopofour on Feb 19, 2022 4:37:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje glitch klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Strata czasu. Design, aby dużo stracić, niewiele wygraj. Gra uniemożliwi Ci również wybranie karty, dzięki czemu będą mogli wybrać jedną, którą odrzucisz, abyś mógł przegrać. Opłaca się wygrać. Oszczędź sobie bólu głowy i zagraj w fizyczną grę karcianą. Ta gra jest okropna.
Jedno wielkie dno mam na koncie 5 tysięcy monet chceć za tysiąc tysięcy pasków znika mi wszystko z konta a powinno zostać 4 tysiące nie polecam!
Moje jedyne słowo, które mogę powiedzieć o tej aplikacji, to od razu wow 5 gwiazdek Tbh Grałem w to na moim iPadzie od 2019 roku, teraz mój iPad jest zepsuty, więc gram z nim na moim telefonie
Świetna rozgrywka, tylko krytyka jest taka, że chcę więcej gier!
git gierka polecam
Gra przeciwnik daje za mocne karty i na koniec nie da się przegrać
Jest nie fajna ciągle muszę aktualizować
To była świetna gra, dopóki coś się dzisiaj nie wydarzyło i nie mogłem się zalogować. Myślę, że dokonali zmiany serwera i teraz straciłem wszystkie swoje rzeczy. Czy wiesz, jak frustrujące jest to, że wszystkie twoje osiągnięcia poszły na marne? Teraz zaczynamy wszystko od zera, to jest śmieszne. Nie otrzymałem również żadnych prezentów po zalogowaniu. Czy ten prezent jest równy mojemu statusowi 40 poziomu, scenerii świątecznej, rewersom kart, koniczynkom, różdżkom i innym przedmiotom, które zdobyłem grając w tę grę?
Gra jest ok jesli chce sie grac samemu jednak zbyt wiele uzaleznione jest od monet i diamentow. Bez tych drugich nie ma co liczyc na gre ze znajomymi niestety niestety na platne.
Żałosne i dwulicowe
Jk ktoś lub ktoś lubi mój gra w padajcie na kanał łysolek niszczy (dzięki)
Cały czas po otworzeniu, ale po pobieraniu aktualizacji do pobrania, wejście do sklepu nic nie ma do pobrania. Proszę o pieniądze tej naprawy, bo póki co zawiodlem sie, a...em pieniądze w was grze
Heh
to naprawdę zabawne, możesz grać ze swoim przyjacielem, nie ma als, jest idealny i nie, nie jestem botem
Gra jest sfałszowana. Gwarantowane są boty w 2v2. Rozegrałem 5 prostych gier i nie otrzymałem żadnych cennych kart, a druga drużyna zaczęła z 3 pominięciami. To nie jest przypadkowe, gdy zdarza się to wiele razy z rzędu. Ilość monet, które możesz stracić, jest znacznie większa niż kwota, którą możesz wygrać. Kiedy masz dużą wygraną, jest prawie gwarantowane, że w następnym rozdaniu będziesz miał dużą liczbę kart. Trudno gromadzić monety, kiedy możesz stracić 2000, ale zyskać tylko 800. Gra jest fajna!
Nudne dosłownie pierwsze 20 rozegranych przeze mnie gier to te same 2 dzikie drawy 4, 1 dzikie, 2 w jednym kolorze, 2 w innym kolorze. Twoja ręka nie jest dzwonkiem. Daje ci wygrywające ręce na początku, abyś się uzależnił.
Ta gra za bardzo się zacina!! Kiedy wyrzucisz kartę dobierania 4, gdy w grze pozostało 5 sekund.... karta dobierana 4 jest wrzucana z powrotem do twojej ręki! Ponadto, dlaczego nie możesz otrzymać więcej niż 200 monet od kogoś ze swojego klubu? Dlaczego nie możesz wysłać diamentów swoim znajomym. To są Twoje 🪙 i 💎, powinieneś móc z nich korzystać tak, jak chcesz! Dziękuję ! Pani Fly
Ta gra to żart. Jestem fanem gier karcianych, ale ta aplikacja jest do bani.
Nie podoba mi się system nazw. Nie mogę wpisywać swojej a ta, która się wylosowała mi się nie podoba, nie mogę jej zmienić. Będzie 5 gwiazdek jak do naprawicie.
Ta gra jest jednocześnie zabawna i denerwująca. Lubię UNO, ale nienawidzę systemu monet. Uważam też, że gra jest w jakiś sposób sfałszowana. Karty najprawdopodobniej nie są naprawdę losowane, a zwycięzca jest już wstępnie wybrany przed rozpoczęciem meczu. Scenariusz 1: Mogę przejść z 500 monet do 28 000, a potem stracić wszystko do 0 w mniej niż 30 minut? Scenariusz 2: Wstaję po 2000 roku, a potem w kółko jestem przewracany przez ponad tydzień. Usuń system monet i spraw, aby był losowy!
Zbyt dużo się dzieje. Czuję, że muszę uczyć się nowych rzeczy i nawigować do nowych miejsc za każdym razem, gdy się loguję. To po prostu proste
Grałem gralem na duże stawki i przegrałem kolejne gralem na duże i mam 0 złota i się osiągnięcie już nie da się i nie da grać
Nie polecam tej gry tu oszukują ta gra jest zje****na i nie polecam jej乁( •_• )ㄏಠ_ಠ
Gra ok
Super święto
UNO!™ કાર્ડ vox
Fajna apka tylko oszukują w tej grze +4 do +6 niepolecam!
Bardzo fajna gra tylko szkoda, że tak mało polaków
Zbyt wiele reklam, które nie pozwalają ci grać, ponieważ jest zaktualizowana wersja, ale kiedy idziesz do sklepu z grami, nie są one dostępne. Również w środku gry zawiesza się i automatycznie gra za ciebie, ale zagra w najgorszą opcję.
Chciał Sobie Pograć Ale Nie Mogła Poniważ Nie Miałem Kasy. Dodajcie tryb w którym nie trzeba nic płacić
Nie działa po przejściu tutorial
Nienawidzę tego, jak zmienia się na pierwszym i drugim miejscu na końcu, to jest do bani! Zaktualizuj system, aby lepiej kreacja była bardziej zabawna niż frustrująca.
Kali jest dobrym przyjacielem rodziny dla dzieci i powiedziała, że byłby dobrym przyjacielem dla jej tatusia, ale wie, że jedyna rzecz, która będzie najlepszą częścią projektu i ile za to przyniesie szczęśliwy prezent na Dzień Matki to jedyny sposób, aby mieć lepsze pojęcie o świecie, a dzieci będą miały z tobą to, co najlepsze, i myślę, że Errol wkrótce byłby dla mnie lepszy, ponieważ nie byliby w stanie wiele
Uwielbiam tę grę, w którą gra się cały czas, teraz mówi, aby pobrać nową aktualizację. Klikam ją i nie ma opcji pobierania nowych dat, więc nie mogę już w ogóle grać
Wygląda na to, że najnowsza aktualizacja dotyczy botów. Przeszedł od wygranej w 75% przypadków i posiadania 50 000 monet do utraty 75% czasu i bankructwa w ciągu kilku dni. Jest to statystycznie absurdalne, jak często przeciwnicy otrzymują większość Draw 4s/2s (iw najdogodniejszych momentach), gdy utknęli z samymi kartami liczbowymi. Zakwestionowałem poprzednie recenzje na temat sfałszowania gry, ponieważ dobrze sobie radziłem bez kupowania monet, ale taka zmiana noc/dzień jest podejrzana.
nawet nawer
UNO!™ ბანქო pumo
W porządku. Kosztuje więcej monet do gry niż to, co wygrywasz za zajęcie 1 miejsca. Co sprawia, że naprawdę trudno jest gromadzić monety. Może odinstalować. Uwielbiam grać w Uno, ale rozgrywka na tym jest trochę funky.
Myślę, że to fajna gra rywalizacyjna online, w którą możesz grać ze znajomymi i rywalizować z innymi ludźmi lub ze sztuczną inteligencją, wciąż jest fajna
Ta sama granie w karciankę nawet spoko, wkurza natomiast fakt ten i tej całej tej całej tej samej otoczki różnych walut i minigierek, która w tym produkcie jest kompletnie zbędna i tylko psuje zabawe
Nie da się grać ze znajomymi
No Słabe Poprostu.
Uwielbiam Uno i zawsze jest fajnie, nie ma sposobu, żeby to zepsuć. Ale ta aplikacja jakoś znalazła sposób. Od okropnych projektów postaci, które musisz wybrać, przez irytujące tła, po fakt, że rzadko grasz z prawdziwymi ludźmi. To wcale nie jest zabawne i nie mam pojęcia, dlaczego po prostu nie przenieśli wersji Ubisoft uno over.
To jest taka fajna gra, nie mogę uwierzyć, jak realistyczna jest ta gra jest taka fajna. chodź i wypróbuj ją, lol dużo zabawy.
Tylko nie BTS
UNO!™ Kāršu spēles yig
Ok ok graa..
미니특공대 월드 Pelihalli mxbl
Gra tak jak w Uno, jeśli kiedykolwiek grałeś w Uno, NAPRAWDĘ łatwo jest się w to dostać i nie wspominając, że nie jest to nawet nudne, bo masz tak wiele różnych sposobów lub granie w Uno, gdy osiągniesz wyższą pozycję, które wprowadzają nowe mechaniki i karty
Dzika karta 4+. Musisz to naprawić.Mówiłoby to: „Czy myślisz, że ONI (zespół) mają określony kolor”. A ty rzuciłbyś mu wyzwanie i przegrał. Ale drużyna będzie miała kolor w talii. Potrzebujesz naprawy